Doom II verschijnt opnieuw

Er worden steeds meer oude games opnieuw uitgebracht op Xbox Live Arcade. Zo verschijnt binnenkort ook het tweede deel van de Doom franchise. Id Software heeft namelijk al eerder een Doom game uitgebracht voor Xbox Live Arcade.

De game zal echter niet zomaar opnieuw verschijnen. Er komen namelijk nieuwe features bij. Zo kun je nu online en offline met maximaal vier speler tegelijk gamen en krijgt de singleplayer mode er nieuwe episodes bij.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?