DOOM Eternal laat andere spelers je campaign binnenvallen

Geplaatst:

DOOM Eternal gaat spelers de optie bieden om als Demon andermans campaign te 'invaden'. Tijdens de QuakeCon-presentatie van de shooter gaf ontwikkelaar id Software te kennen dat deze Invasion-modus door de speler zelf in te stellen is. Knal je jezelf liever solo door DOOM Eternal zonder inmenging van anderen, dan is dat ook geen probleem.

De toevoeging van Invasion moet volgens het ontwikkelteam de voorspelbaarheid een beetje uit de gameplay halen. Hoe leuk het ook is om demonen helemaal aan gort te schieten, zagen en trekken, op een gegeven moment heb je wel door hoe de A.I. zich gedraagt. Invasion brengt daar verandering in door andere spelers in de gedaante van een Demon het speelveld te laten betreden. De kans bestaat zelfs dat je een heel squad aan speler-gestuurd demonisch tuig op de hielen krijgt.

onbekend

Ook wist id Software te vertellen dat deze modus volledig naar wens in te stellen is. Spelers kunnen zelf aangeven of ze open staan voor een invasie, of ze zelf willen invaden of het gewoon lekker bij invasieloze gameplay willen houden.

Bron: Bethesda
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord