DOOM Eternal
  • ONTWIKKELAAR id Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 maart 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

DOOM Eternal krijgt alleen een digitale release op de Switch

DOOM Eternal gaat nu alleen digitaal uitkomen op de Nintendo Switch. Dat heeft ontwikkelaar Bethesda bekendgemaakt nadat de pre-orders voor fysieke versie geannuleerd werden.

DOOM Eternal is al even uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc, maar Nintendo Switch-gebruikers zitten nog te wachten om demonen op hun consoles te kunnen afslachten. Eerder deze week ontstond er verwarring rond de Switch-versie nadat fysieke pre-orders bij Amerikaanse retailer Gamestop plotseling geannuleerd werden. Nu heeft Bethesda in een statement bekendgemaakt dat de Nintendo Switch-versie van DOOM Eternal nog gewoon in ontwikkeling is, maar dat de ontwikkelaar heeft besloten om de game alleen digitaal uit te brengen op de hybride console van Nintendo.

DOOM Eternal18

Wanneer de Nintendo Switch-versie van DOOM Eternal uit gaat komen is nog niet bekend. Lees hier Patrick's review over de Xbox One-versie van de game.

BRON IGN

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?