DOOM Eternal
  • ONTWIKKELAAR id Software
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 maart 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

DOOM Eternal bevat geen microtransactions

DOOM Eternal krijgt geen microtransactions. Dit werd bevestigd door Creative Director Hugo Martin.

Op Facebook liet Hugo Martin een berichtje achter voor de fans onder een recente post. Hij vertelde dat DOOM Eternal een 60 euro kostende game is en ze daarom er niet voor kiezen om een ingame store te implementeren, zoals bij een Free to Play game. Fans van de shooter waren hier in eerste instantie bang voor omdat de speler XP kan verdienen. Deze XP wordt volgens Hugo Martin echter alleen gebruikt voor cosmetische skins en zijn niet los te kopen met echt geld. DOOM Eternal bereid zich voor op launch, onlangs kwam er een nieuwe campaign trailer uit.

Doom Eternal6

DOOM Eternal is beschikbaar vanaf 20 maart voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De Nintendo Switch versie komt later uit.

BRON Facebook

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?