DOOM Eternal bevat geen microtransactions

Geplaatst:
Aangepast: 27 januari 2020 15:56

DOOM Eternal krijgt geen microtransactions. Dit werd bevestigd door Creative Director Hugo Martin.

Op Facebook liet Hugo Martin een berichtje achter voor de fans onder een recente post. Hij vertelde dat DOOM Eternal een 60 euro kostende game is en ze daarom er niet voor kiezen om een ingame store te implementeren, zoals bij een Free to Play game. Fans van de shooter waren hier in eerste instantie bang voor omdat de speler XP kan verdienen. Deze XP wordt volgens Hugo Martin echter alleen gebruikt voor cosmetische skins en zijn niet los te kopen met echt geld. DOOM Eternal bereid zich voor op launch, onlangs kwam er een nieuwe campaign trailer uit.

DOOM Eternal is beschikbaar vanaf 20 maart voor de pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De Nintendo Switch versie komt later uit.

Bron: Facebook
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DOOM Eternal

Series

DOOM

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 maart 2020

Ontwikkelaar

id Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord