DOOM 2 is onderweg?

In juni organiseert Bethesda wederom een eigen persconferentie tijdens de E3. Pete Hines, de grote baas van Bethesda, geeft een subtiele hint naar een tweede deel van DOOM in een interview met DualShockers. Hij heeft de woorden 'Hell on Earth' laten vallen, wat de subtitel is van de tweede DOOM-game uit 1994.

Het eerste deel verscheen in 1993 en kreeg in 2016 ook een reboot. Bethesda lijkt de smaak te pakken te hebben met het tweede deel.

De persconferentie van Bethesda is op 10 juni aanstaande, om 3:30 uur 's nachts Nederlandse tijd.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?