Doodsangst op de Wii

Heb je alle gordijnen lekker dicht zitten? Kaarsjes ook al aangestoken? Ga dan maar eens lekker voor deze trailer zitten.

Niks kiddy games op de Nintendo Wii, want de eerste trailer van de horrorgame Calling toont keiharde horror, niet echt voor de allerkleinste dus deze game. Bekijk de trailer hier onder, als je durft tenminste!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?