Dead Space

  • Ontwikkelaar EA RS Studio
  • Eerste releasedatum 23 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Horror, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Dood en verderf in trailer Dead Space

Wat doe je als je verlaten ronddwaalt op een uitgestorven ruimteschip met allerlei vreemde monsters? Juist, dan ga je uitzoeken wat er aan de hand is!

In Dead Space zit ook zo'n figuur: Isaac Clarke. Hij moet als engineer een reparatie uitvoeren op een mining ship. Geen mens leeft meer op het schip, maar er leeft wel wat anders. Clarke gaat op onderzoek uit en komt behoorlijk wat freaks tegen.

Op 21 oktober kunnen we hiervan meegenieten op de PlayStation 3 en de Xbox 360. Tot die tijd kunnen we huiveren bij de volgende trailer.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?