Donkey Kong Country Returns
  • ONTWIKKELAAR Retro Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 3 december 2010
  • PLATFORMEN Nintendo Wii
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE

Donkey Kong Country Returns vijfde op de lijst

Vandaag kwam Donkey Kong Country Returns officieel uit voor de Nintendo Wii. Veertien jaar hebben we moeten wachten op een nieuwe deel van de gorilla en zijn familie. K.Rool en de krokodillen zijn verdwenen, maar in plaats daarvan is de bananen voorraad gejat door eigenaardige wezens genaamd Tiki's. De krokodillen zijn daar niets bij vergeleken.

Zojuist is Donkey Kong Country Returns op de vijfde plek binnengekomen op de lijst best verkopende producten in Nederland.

Volgende week zal mijn review verschijnen van Donkey Kong Country Returns. Houdt de site goed in de gaten want we hebben ook enkele prijzen weg te geven.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?