Check hier alle E3 2021-content

Donkey Kong Country Returns 3D

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 24 mei 2013
  • Platformen Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Donkey Kong Country Returns 3D krijgt extra content

Zojuist heeft Nintendo extra content voor Donkey Kong Country Returns 3DS aankondigt op de officiële website van de uitgever. Het gaat om een multiplayer en krijgt de game een Easy Modus, zodat de game iets makkelijker voor je wordt. Daarnaast laat Nintendo weten dat er extra content aan deze 3DS-versie zal worden toegevoegd.

Zoals gezegd moet de Easy Modus het allemaal iets makkelijker maken voor je. Je krijgt drie hartjes en niet twee zoals in de gewone moeilijkheidsgraad. In de Easy Mode zul je met behulp van je rocket barrels meer schade aanrichten, zijn harde landingen minder pijnlijk en kun je DK Barrels ten allen tijden inzetten.

De game wordt ontwikkeld door Monster Games. De Wii-versie van Donkey Kong Country Returns kreeg in onze review vijf sterren toebedeeld. Je kunt de game vanaf 24 mei downloaden vanuit Nintendo's eShop of gewoon in de winkel kopen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?