Burnout Paradise
  • ONTWIKKELAAR Criterion Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 januari 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE -

Doe wheelies op je motor in Burnout Paradise

In een interview over de game Burnout Paradise praat een medewerker over de nieuwe update van Burnout die eraan zit te komen, namelijk de mogelijkheid om met motoren te gaan racen. In het interview worden er wat nieuwe elementen van de game opgenoemd, waaronder de volgende:

- Voor de eerste keer ooit zul je in Burnout met motoren kunnen racen.
- Een dag/nacht cyclus met weer effecten, waarover je de volle controle hebt.
- Je kunt races starten op een bepaald tijdstip en dan zorgen dat de tijd daarna niet meer veranderd (zodat je bijvoorbeeld continu in het donker racet), of je gebruikt de 24-uur modus van de game.
- De bevolking in de game past zich aan aan de tijd van de dag, 's nachts zul je minder verkeer tegenkomen dan overdag.
- Zeventig online challenges speciaal voor motors.
- Je kunt, als je dat wilt, wheelies doen met je motor.
- Zodra de update beschikbaar is, zullen er in de loop van de tijd meer motors beschikbaar komen voor de game.

Alles bij elkaar zal de nieuwe (en tevens ook gratis) update tien uur aan nieuwe gameplay bevatten. Dat is dus tien uur extra raceplezier voor niets, een pluim voor Criterion Games, de makers van de game. Gratis is wat wij gamers willen, en Burnout snapt dat als geen ander! De update zal dit najaar beschikbaar komen voor zowel de PS3 als de Xbox360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?