DLC voor Transformers in aantocht

Ondanks dat de game Transformers: Revenge of the Fallen minder goed verkoopt als de bioscoopkaartjes van de gelijknamige film kondigt Activision alsnog een extra DLC aan voor de game, die nog deze zomer zal verschijnen voor PlayStation 3 en Xbox 360.

De DLC zal naast drie nieuwe maps ook tien nieuwe personages bevatten voor in de multiplayer mode, waaronder G1 Starscream en Sideswipe. Natuurlijk krijgt de multiplayer mode niet als enige nieuwe personages.

De singleplayer mode krijgt namelijk ook nieuwe personages voor zowel de Autobots- als de Decepticons-verhaallijn. Overigens zal de DLC ook een nieuwe moeilijkheidsgraad bevatten voor de echte fanatiekelingen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?