Check al onze gamescom content hier!
Midnight Club: Los Angeles
  • ONTWIKKELAAR Rockstar San Diego
  • RELEASEDATUM 24 oktober 2008
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

DLC voor Midnight Club week uitgesteld

De South Central content voor Midnight Club: Los Angeles is met een week vertraagd. In plaats van vandaag komt de downloadable content nu een week later op 19 maart uit, aldus Rockstar. Een reden hiervoor is niet gegeven.

De content bestaat uit twee versies: gratis en bètaald.

De gratis content bevat een nieuw gebied, wat uit een derde van de oorspronkelijke game bestaat.

De betaalde content (800 Microsoft Points kosten via Xbox Live en €9,99 via het PlayStation Network) bestaat uit het volgende:
- 9 nieuwe voertuigen
- 26 nieuwe races
- 12 nieuwe battle map
- 10 nieuwe delivery missions
- ruim 100 nieuwe red light races
- nieuwe onderdelen en nieuwe muziek.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?