Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

DLC voor GTA IV misschien pas volgend jaar

In april dit jaar konden we allemaal aan de slag met GTA IV. Eindelijk konden we toen bekijken hoe Rockstar het er dit keer weer vanaf had gebracht met het maken van Liberty City. Nu, een half jaar later, zullen veel mensen de game al lang en breed hebben uitgespeeld (misschien zelfs vaker dan één keer), en wachten veel mensen op de downloadable content die al bij de release aangekondigd was.

Stephen McGill, de baas van Microsoft Engeland, heeft laten weten dat we de DLC voor de game kunnen verwachten tussen nu en eind januari volgend jaar, in 2009 dus. Het is nu dus nog even afwachten geblazen op een officiële release datum. To be continued...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?