Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score -

DLC voor Far Cry 2 op Steam

Steam heeft een verrassing voor alle gamers die Far Cry 2 voor de PC in hun bezit hebben. Voor maar €4.99 kun je namelijk het Fortunes Pack downloaden. In dit pakket zitten onder andere drie nieuwe wapens, namelijk de Silenced Shotgun, de Sawed-off Shotgun en de Crossbow. Ook biedt de DLC nog twee nieuwe wagens om mee door het landschap van de game te crossen: een Unimog truck en een heuze Quad.

Alsof dat nog niet genoeg is bevat het pakket ook vijf nieuwe multiplayer maps: Cheap Labor, Last Resort, Lake Smear, Fort Fury en Jungle Seizure wachten op je om gespeeld te worden. Al deze content is beschikbaar voor zowel de singleplayer als multiplayer modi.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?