DLC voor Brütal Legend flirt met Sony

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Niets is zo te koop als downloadable content voor games. Denk maar aan Microsoft die bergen geld uitgeeft om DLC voor een bepaalde game exclusief voor haar console laat verschijnen, of in ieder geval eerder uit laat komen dan hetzelfde pakket voor de PlayStation 3. Vergis je echter niet, want Sony doet lekker aan dit spelletje mee.

Het gaat hier om de vandaag aangekondigde downloadable content voor Brütal Legend. Het pakket zal twee nieuwe multiplayer maps bevatten voor de PlayStation 3 en de Xbox 360, en komt daarnaast met een speciale bijl die je ook in de game kunt gebruiken. De voorsprong van Sony zit hem echter in de prijs van de content, die namelijk de eerste twee weken (vanaf 5 november) helemaal gratis te downloaden zal zijn. Mensen met een Xbox 360 kunnen vanaf 3 november al genieten van al het nieuws, maar moeten standaard een prijs van $5 bètalen om de content binnen te halen.

Benieuwd wat de volgende DLC strijd tussen Microsoft en Sony op gaat leveren? Wij in ieder geval wel, dus hou de site in de gaten!

Lees meer