Check al onze gamescom content hier!

DLC voor Brütal Legend flirt met Sony

Niets is zo te koop als downloadable content voor games. Denk maar aan Microsoft die bergen geld uitgeeft om DLC voor een bepaalde game exclusief voor haar console laat verschijnen, of in ieder geval eerder uit laat komen dan hetzelfde pakket voor de PlayStation 3. Vergis je echter niet, want Sony doet lekker aan dit spelletje mee.

Het gaat hier om de vandaag aangekondigde downloadable content voor Brütal Legend. Het pakket zal twee nieuwe multiplayer maps bevatten voor de PlayStation 3 en de Xbox 360, en komt daarnaast met een speciale bijl die je ook in de game kunt gebruiken. De voorsprong van Sony zit hem echter in de prijs van de content, die namelijk de eerste twee weken (vanaf 5 november) helemaal gratis te downloaden zal zijn. Mensen met een Xbox 360 kunnen vanaf 3 november al genieten van al het nieuws, maar moeten standaard een prijs van $5 bètalen om de content binnen te halen.

Benieuwd wat de volgende DLC strijd tussen Microsoft en Sony op gaat leveren? Wij in ieder geval wel, dus hou de site in de gaten!

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?