Check hier alle PlayStation State of Play content

DLC voor Aliens vs. Predator onderweg

Vanaf volgende week kan ook iedereen zonder de Special Edition van Aliens vs. Predator de Swarm Map Pack spelen. SEGA heeft namelijk via een persbericht laten weten dat deze DLC vanaf 18 maart te downloaden zal zijn voor PS3, Xbox 360 en PC.

De Swarm Map Pack bestaat uit vier nieuwe multiplayer maps, waarvan twee met meerdere te spelen is en twee alleen in Survivor modus. Om de DLC te kunnen downloaden zullen we wel €5,99 moeten neerleggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?