DLC Modern Warfare 2 krijgt datum opgestempeld

De eerste map pack voor het aankomende Call of Duty: Modern Warfare 2 zal in het voorjaar van 2010 verschijnen. Dat besluit kunnen we trekken dankzij een verpakking van de energiedrank Monster Energy met een Modern Warfare 2-thema.

Op de verpakking staat namelijk een prijsvraag met drie mogelijke prijzen: het spel, een thema op de Xbox 360 of een map pack. Bij de laatstgenoemde staat te lezen dat de eerste DLC van Modern Warfare 2 in het voorjaar van 2010 zou moeten verschijnen.

Infinity Ward gaf al eerder aan dat er twee map packs voor Modern Warfare 2 zullen verschijnen. Deze verschijnen allereerst exclusief voor de Xbox 360, waarna ze iets later uitkomen voor de PS3 en PC.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?