Midnight Club: Los Angeles

  • Ontwikkelaar Rockstar San Diego
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score -

DLC Midnight Club: LA te vroeg op Xbox Live

Gisteren heeft Microsoft een grote fout gemaakt. Ze had de nieuwe downloadbare content van Midnight Club: Los Angeles per ongeluk op Xbox Live Marketplace geplaatst. De content zat echter nog in een testfase en gebruik ervan zou voor problemen kunnen zorgen.

Microsoft wil aan iedereen die de DLC heeft gedownload vragen om de files te deleten. Het gebruiken ervan kan mogelijk problemen opleveren met de bestaande savegames. Niet echt slim van Microsoft, maar gelukkig is de content inmiddels niet meer te downloaden.

We zullen dus helaas nog wat langer moeten wachten op de nieuwe DLC. Hoe lang het wachten precies gaat duren is alleen nog niet bekend. De extra content zal in elk geval wel in het begin van 2009 uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?