DLC Mass Effect 2 uitgesteld

De game Mass Effect 2 zal vanaf 29 januari beschikbaar zijn. De DLC, die tegelijk met de release van de game zou uitkomen, laat echter nog wat langer op zich wachten. BioWare heeft de DLC namelijk uitgesteld.

We zullen dus moeten wachten, voordat we met Zaeed, een extra personage voor de game, kunnen gaan gamen. BioWare verwacht echter wel dat Zaeed alsnog snel zal verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?