DLC F.E.A.R. 2 krijgt prijskaartje

Vandaag maakte Warner Bros. bekend dat de DLC van F.E.A.R. 2, Reborn, verkrijgbaar zal zijn voor 800 Microsoft Points of €9,60 op Xbox Live en PlayStation Network. De DLC zal vanaf 3 september te verkrijgen zijn. De demo van de content is al enkele dagen te downloaden via Xbox Live en PlayStation Network.

De nieuwe content brengt vier nieuwe singleplayer levels met zich mee. Gedurende deze missies speelt de gamer met Foxtrot 813, die zijn eigen verhaallijn bevat. De content zal tevens nieuwe Achievements en Trophies bevatten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?