Control
  • ONTWIKKELAAR Remedy
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 augustus 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Avonturen
  • GAMELINER SCORE

DLC bevestigd voor Control

Remedy Entertainment heeft zojuist DLC bevestigd voor Control. We kunnen deze herfst al aan de slag met de eerste uitbreiding voor Control. Het gaat om de Photo Mode, deze modus is gratis verkrijgbaar. In december verschijnt er een nieuwe gamemodus genaamd: Expeditions. Deze uitbreiding is evengoed gratis verkrijgbaar. Control krijgt verder ook nog twee serieuze uitbreidingen, deze zijn vanaf volgend jaar los of met de Season Pass verkrijgbaar.

Eerder deze maand gingen er geruchten de wandelgangen rond dat Control DLC gaat krijgen. Remedy heeft dit gerucht zojuist bevestigd op hun website en presenteert een roadmap van alle uitbreidingen voor 2019 en 2020. In de herfst kunnen we met de gratis DLC, Photo Mode, aan de slag en december is het tijd voor een nieuwe gamemodus Expeditions. Deze content zijn gratis verkrijgbaar. Er verschijnen volgend jaar ook twee betaalde expensions. De eerste verschijnt begin 2020, de tweede ergens halverwege het jaar. Het gaat hier dus om betaalde DLC. Er verschijnt special daarvoor ook een Season Pass, echter... heb je de game voor de Xbox One of pc in bezit, dan moet je toch nog even langer wachten op de Expeditions-uitbreiding. Deze DLC is tijdelijk exclusief verkrijgbaar voor PS4-bezitters.

Roadmap Control

Patrick heeft Control voor de PlayStation 4 gereviewd en kreeg een nette score toebedeeld. Control is verkrijgbaar sinds 27 augustus voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Hoeveel de Season Pass en alle losse uitbreidingen gaan kosten is nog niet bekendgemaakt.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?