DJ Tiësto wordt Europees ambassadeur DJ Hero 2

De inmiddels wereldberoemde DJ is in de game terug te vinden als een speelbaar personage. Je kan daar zelfs een paar nummers van Tiësto draaien, zoals 'Come On' die hij samen maakte met Diplo, of het nummer 'I Will Be Here' wat Tiësto maakte met het Sneaky Sound System. Ook zit er het nog onbekende nummer 'Speed Rail' in wat door Tiësto nog niet is uitgebracht. Als laatste heeft hij speciaal voor DJ Hero 2 remixen van Adamski's 'Killer' en Lady GaGa's "Bad Romance' gemaakt.

Voor Tiësto zelf is het een van de hoogtepunten in zijn glansrijke carrière. Na eerder al opgetreden te hebben voor de Olympische Spelen in Athene in 2004 heeft hij op vele plaatsen op mogen treden voor miljoenen mensen.

Ook voor de DJ Hero-serie is dit de mogelijkheid om het succes te verlengen. De eerste editie werd al bekroond als 'Beste nieuwe videogame-serie van 2009'.

DJ Hero 2 is de muziekgame waar je met bijgeleverde draaitafelcontrollers een echte DJ-carrière kan opbouwen. Je begint onderaan maar je krijgt iedere keer betere en moeilijkere feestjes, waarna je uiteindelijk de baas kan zijn van een wereldwijd imperium.

DJ Hero 2 is verkrijgbaar voor PlayStation 3, Xbox 360 en Wii vanaf 22 oktober.
Het bundel-pakket inclusief draaitafel moet ongeveer 106,99 euro opbrengen, het stand-alone-pakket zonder draaitafel 69,99 euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?