DJ Hero Renegade Edition onthuld

Activision komt deze week met zijn tweede onthulling voor de game DJ Hero. Eerder deze week maakte Activision bekend dat DJ Jazzy Jeff deel uit zal gaan maken van de playlist voor DJ Hero en amper een dag later komt Activision al met zijn tweede onthulling, de speciale Renegade Editie.

Deze Renegade Edition zal een speciale draaitafel als controller met metal finish bevatten, een hard-shell case om de renegade controller in te vervoeren (deze hard-shell case kan tevens omgetoverd worden in een standaard voor de draaitafel) en als laatste een dubbel-cd van Jay-Z & Eminem met daarop exclusieve, nooit eerder uitgebrachte, nummers.

De prijs voor deze DJ Hero Renegade Edition is nog onbekend, Activision heeft de prijs voor de normale versie van DJ Hero vastgesteld op $120.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?