DJ Hero krijgt zijn eerste DLC

DJ Hero is nog geen drie dagen uit en krijgt nu al downloadbare content. Het gaat hier om de Extended Mix Pack 01 welke twee mixen bevat, die voor nog geen 480 Microsoft-punten via Xbox Live te downloaden is, of voor 5,99 euro via het PlayStation Network.

Het Extended Mix Pack 01 bevat twee mixen, de eerste mix is van Queen's Radio Ga Ga gecombineerd met All Of Me van 50 Cent en Mary J. Blige. Met de tweede mix kun je helemaal los gaan met de nummers van uit Dare van de Gorrilaz en Can't Truss It van Public Enemy.

Op 24 november aanstaande verschijnt er een volgend downloadbare content voor DJ Hero. Deze Mix Pack bevat drie mixen, waaronder die van de Franse dj: Sexy Chick met Akon, When Love Takes Over met Kelly Rowland en On The Dance Floor met Will.i.am en Apl.de.ap van de Black Eyed Peas.

Voor de WiiWare zullen alle tracks afzonderlijk te downloaden zijn vanaf 24 november.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?