DJ Hero DLC in aantocht

Halverwege januari kondigde Activision DJ Hero 2 aan. Bijzonder, aangezien de verkoop van DJ Hero in het begin erg traag liep. De game, waarbij de draaitafel centraal staat, krijgt nu binnenkort het derde downloadable pakket.

Het JAY-Z vs. Eminem Pack is vanaf 18 maart 2010 te verkrijgen op Xbox Live en een weekje later in de PlayStation Store en Nintendo Wii. De content bestaat uit de volgende drie nummers:

- Shake That van Eminem gemixt met Show Me What You Got van JAY-Z
- Without Me van Eminem gemixt met Encore van JAY-Z
- Can I Get A van JAY-Z gemixt met Lose Yourself van Eminem

Ben jij al een turntable mixmaster? Laat het ons hieronder weten...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?