DJ Hero 2 officieel aangekondigd

Onlangs liet de Franse DJ David Guetta al weten dat er een nieuwe DJ Hero aan zat te komen, maar nu heeft Activision dit ook nog eens officieel bevestigd. DJ Hero 2 komt eraan!

Having supported various elements of the show in previous years, in 2010 DJ Hero will be hosting an exclusive Listening Session, providing one lucky undiscovered musician the priceless opportunity to have their winning song mixed, mastered and featured in a future installment of DJ Hero.

Op de MIDEM 2010 zal Activision op zoek gaan naar nieuw talent, en mocht jouw muziek daaruit springen, zal Activision jouw muziek in de nieuwe game stoppen. Let wel op, het gaat hierbij niet om het DJ-talent, maar om je zang en muziektalent.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?