DJ Hero 2 in oktober

DJ Hero 2 zal in oktober verschijnen, zo bevestigd een lijst van Microsoft zelf.

Iets later volgde de bevestiging op Xbox Live Marketplace waar tot gisteren de nieuwe DLC 'DJ Hero 2 mix' te downloaden was. De DLC is inmiddels al verwijderd van Xbox Live, maar het lijkt er nu toch echt op dat er een DJ Hero 2 komt.

Eerder hebben verschillende artiesten waaronder David Guetta en DJ Shadow hun mond al voorbij gepraat door bekend te maken dat ze bezig waren met DJ Hero 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?