Dit zijn de genomineerden van The Game Awards 2020

Geplaatst:
Aangepast: 19 november 2020 10:01

De genomineerden van The Game Awards 2020 zijn onthuld. In totaal worden er prijzen uitgereikt in dertig verschillende categorieën.

Over minder dan een maand is het tijd voor The Game Awards. Deze speciale awardshow, gehost door Geoff Keighley, is een avond gevuld met aankondigingen van nieuwe games en nieuwe trailers die we nog niet eerder hebben kunnen zien. Uiteraard is het nog steeds een awardshow, dus er worden ook prijzen uitgereikt. De genomineerden voor deze prijzen zijn nu bekendgemaakt. In totaal zijn er dertig verschillende categorieën waar prijzen voor worden uitgedeeld. Zo worden er awards weggegeven voor onder andere de categorie best game direction, best score and music, best multiplayer, best eSports game en natuurlijk game of the year. Qua nominaties zit het met The Last of Us Part 2 wel goed. Deze game heeft namelijk wel tien verschillende nominaties, waaronder Game of the Year. Daarnaast staan games als Ghost of Tsushima, Hades, Final Fantasy VII Remake en Animal Crossing: New Horizons ook meerdere malen op de lijst.

The Game Awards 2020 vindt plaats op 10 december.

Bron: The Game Awards
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord