Dit weekend dubbel XP in Call of Duty: Modern Warfare

Geplaatst: 28 november 2019 20:45
Aangepast: 28 november 2019 21:05

Waar wordt een gamer nou echt blij van? Precies, de mogelijkheid om dubbel XP te ontvangen in de intensieve games. Nou, dan zitten spelers van Call of Duty: Modern Warfare er dit weekend warmpjes bij.

Om je te helpen voorbereiden op de grote update van Call of Duty: Modern Warfare volgende week, wat blijkbaar de grootste gratis update in de geschiedenis van Call of Duty gaat worden, heeft Infinity Ward een dubbele XP-weekend aangekondigd voor het komende weekend. Dat is net voor de start van het eerste competitieve seizoen van de game. Mocht je achterop zijn geraakt geraakt in je progressie, of gewoon die extra boost wilt krijgen, dan is dit de perfecte tijd om de game op te starten. Hoewel de boost niet van toepassing is op missies of uitdagingen, is er nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid potentiële XP te behalen door gewoon te spelen.

Het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare brengt naast een relevant competitief-systeem ook nieuwe maps en modes met zich mee.

Bron: Infinity Ward

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord