Call of Duty: Modern Warfare
  • ONTWIKKELAAR Infinity Ward
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 oktober 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE First Person Shooter
  • GAMELINER SCORE

Dit weekend dubbel XP in Call of Duty: Modern Warfare

Waar wordt een gamer nou echt blij van? Precies, de mogelijkheid om dubbel XP te ontvangen in de intensieve games. Nou, dan zitten spelers van Call of Duty: Modern Warfare er dit weekend warmpjes bij.

Om je te helpen voorbereiden op de grote update van Call of Duty: Modern Warfare volgende week, wat blijkbaar de grootste gratis update in de geschiedenis van Call of Duty gaat worden, heeft Infinity Ward een dubbele XP-weekend aangekondigd voor het komende weekend. Dat is net voor de start van het eerste competitieve seizoen van de game. Mocht je achterop zijn geraakt geraakt in je progressie, of gewoon die extra boost wilt krijgen, dan is dit de perfecte tijd om de game op te starten. Hoewel de boost niet van toepassing is op missies of uitdagingen, is er nog steeds een aanzienlijke hoeveelheid potentiële XP te behalen door gewoon te spelen.

Call of Duty Modern Warfare4

Het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare brengt naast een relevant competitief-systeem ook nieuwe maps en modes met zich mee.

BRON Infinity Ward

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?