Super Mario Party
  • ONTWIKKELAAR Nintendo
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 oktober 2018
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE Puzzel, Party
  • GAMELINER SCORE

Dit najaar feestjes bouwen met Super Mario Party

Als je even heel eerlijk bent, weet je dat Mario eigenlijk niet kan ontbreken bij een persconferentie van Nintendo. Dat deed het dan ook niet en het bedrijf kondigde Super Mario Party aan.

In de trailer zien we meteen dat er gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheden van de Switch. Met name de tablet-modus wordt uitgelicht. Duidelijk wordt dat we dit najaar weer flink aan de party kunnen. Je checkt het zelf in de video hieronder.

Super Mario Party komt op 5 oktober uit voor de Nintendo Switch.

BRON Persconferentie Nintendo

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?