Dit jaar nog Guitar Hero IV?

De Britse Band The Answer heeft vandaag bekendgemaakt dat Guitar Hero IV dit jaar nog zal uitkomen. Hun nummer: 'Never Too Late' is uitgekozen uit 200 andere nummers van onbekende bands. Er zijn twintig nummers ervan uitgekozen en die mogen zich samenvoegen bij de line-up van de Guitar Hero IV Playlist.

Dit is slechts een gerucht van een bandje die toevallig in de nieuwe Guitar Hero zit. Er is nog geen officiële bevestiging van Activision gekomen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?