Dit jaar geen Rock Band 3

Na Rock Band in 2007 en Rock Band 2 in 2008 zal je toch verwachten dat het derde deel dit jaar uitkomt. Harmonix heeft echter aangekondigd dat er dit jaar geen nieuwe Rock Band game zal verschijnen.

Volgens CEO Alex Rigopulos was het een moeilijke keuze om dit jaar over te slaan en zou EA liever dit jaar nog Rock Band 3 op de markt brengen, maar door de enorme drukte zou Harmonix de game wel moeten uitbesteden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?