Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Dit jaar geen Formule 1 game

Sony heeft, na lange tijd de officiële Formule 1 games te hebben ontwikkeld, nu besloten hier een punt achter te zetten. Formula One: Championship Edition die als launchgame voor de PlayStation 3 uitkwam is de laatste Formule 1 game uit de Sony stal.

Voorheen bètaalde Sony ongeveer $ 15 miljoen aan de FIA voor de licentie om voor 5 jaar officiële Formule 1 games uit te kunnen brengen. Nu leren we dat de FIA het bedrag voor de licentie heeft verhoogd en dat Sony dit niet meer wil bètalen.

De licentie is dus weer voor iedereen te koop en de vraag is welke uitgever/ontwikkelaar deze zal gaan kopen. Misschien iets voor EA? Als voordeel hebben we dan wel dat we kunnen scheuren in onze Formule 1 bolides op meerdere platformen tegelijk.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?