Dit jaar 5000 nummers voor Rock Band

De fans van Rock Band gaan een hele leuke toekomst tegemoet. In een interview op de website Yahoo ontstond een discussie, waarin MTV vertelde dat ze 5000 muzieknummers beschikbaar willen stellen voor de Rock Band-franchise aan het einde van het jaar. Rock Band 1 en 2 hebben nu samen 600 nummers.

Steve Schnur, EA's wereldwijde vertegenwoordiger van muziek en marketing, vindt muziek in games als Rock Band en Guitar Hero veel potentie hebben en ziet een grote toekomst voor het medium.

There are other titles that continue to be not just successful, but outsell these games by wide margins. So the question isn't, What's the next Rock Band? The question is, When can we take the model of a 24/7, day-by-day musical relationship with not only music games, but with every game? I believe this is the year that's going to happen.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?