Dit is wat Xbox Series X te bieden heeft

Phil Spencer heeft vandaag op de officiële website van Xbox meer informatie onthuld over de Xbox Series X. Hierdoor komen we meer te weten over de prestaties van de nieuwe console.

Lange tijd hebben we het moeten doen met slechts speculaties en zeer beknopte informatie, maar Phil Spencer heeft nu dan eindelijk wat kaarten op tafel gelegd van de Xbox Series X. Onder de kap van de nieuwbakken console huist namelijk aardig wat power om je games straks zo goed mogelijk te kunnen laten draaien. De console heeft namelijk een speciaal ontworpen processor; de AMD Zen 2. Dit geeft de opvolger van de Xbox One vier keer zoveel kracht als zijn voorganger en hebben ontwikkelaars maar liefst twaalf teraFLOPS om mee te werken.

Xbox Series X6

Eerder werd al bekend gemaakt dat Xbox Series X Epic Games Store en Steam gaat ondersteunen. Volgens Spencer kunnen we in de komende maanden meer informatie verwachten vanuit Microsoft. De Xbox Series X verschijnt eind dit jaar.

BRON Xbox

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?