Dit is waarom God of War: Ragnarok uit is gesteld

Geplaatst:

Een tijd terug werd bekendgemaakt dat God of War: Ragnarok uitgesteld wordt naar volgend jaar, de stemacteur van Kratos liet onlangs via Twitter weten waarom.

Christopher Judge, de stemacteur die Kratos vertolkt in God of War: Ragnarok, plaatste een bericht op zijn Twitter kanaal waarin hij toegeeft dat het uitstellen van de game met hem te maken had. In het bericht vertelt hij dat hij in augustus 2019 operaties is ondergaan waardoor hij voor een lange tijd niet kon lopen. Judge had een operatie nodig voor zijn rug, zijn knie en zijn heupen die beiden vervangen moesten worden. Hij zegt dat dit de reden was dat de game uitgesteld werd naar 2022.

God of War: Ragnarok staat nu op de planning voor 2022.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot God of War: Ragnarök

Series

God of War

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, PlayStation 5

Releasewindow

9 november 2022

Ontwikkelaar

Santa Monica Studio

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord