Dit is de reclame van Metroid Other M

Nintendo wil er zeker van zijn dat Metroid: Other M een toppertje wordt. Een goede reclame is daarom ook van groot belang. Er is al een reclame opgedoken voor Other M.

En wat zien we? Het lijkt de geschiedenis van Samus verteld in een live-action reclame. Ze loopt in haar Zero Suit over een slagveld. Dan zien we haar als hele kleine meid en in het volgende stukje zie je haar staan bij haar vorige team. Na nog wat momenten uit vorige Metroid-games komt ze aan bij de aanval van Mother Brain op een Metroid. Dit is waar Metroid: Other M begint.

Vanaf hier trekt ze haar pak aan en beginnen de gameplay-fragmenten. Natuurlijk allemaal met haar stem op de achtergrond.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?