Dit is de boxart van Mortal Kombat 11

Regisseur Ed Boon heeft in een tweet de boxart voor Mortal Kombat 11 onthuld. En uiteraard vertegenwoordigt Scorpion de vechters ook dit keer op de voorkant van het doosje.

Volgende week vindt er een officieel evenement plaats waarin veel nieuwe details worden onthuld over Mortal Kombat 11. De cover zal daar niet één van zijn, want Ed Boon kon het niet laten om dit alvast aan de wereld te tonen. Op de cover is een Scorpion te zien die op het punt van aanvallen staat, terwijl hij een Kunai in zijn hand heeft. De boxart is hieronder in zijn volle glorie te zien.

Mortal Kombat 11 staat gepland voor een release op 23 april voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

BRON Twitter

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?