Disney neemt Marvel over

Disney krijg er nieuwe personages bij. Robert A Iger, van Disney, heeft namelijk bekendgemaakt dat Marvel is overgenomen door Disney voor ruim 30 procent meer dan de huidige waarde van het bedrijf.

Alle superhelden die Marvel ooit heeft bedacht behoren nu dus bij Disney. Het bedrijf heeft dan ook meer dan vijfduizend nieuwe gezichten voor toekomstige Disney films en natuulijk games. Wie weet zien we de superhelden binnenkort wel verschijnen in de volgende Kingdom Hearts game.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?