Disney Epic Mickey 2: The Power of Two
  • ONTWIKKELAAR Junction Point Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM 21 november 2012
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo Wii U, PlayStation Vita
  • GENRE Platform
  • GAMELINER SCORE

Disney Epic Mickey 2 komt naar de PlayStation Vita

Het Twitter-account van Disney heeft aangegeven dat Disney Epic Mickey 2: The Power of Two dit jaar naar de PlayStation Vita zal komen. Er is geen verdere informatie vrijgegeven.

Het is wel bijzonder dat dit spel een release voor de PlayStation Vita krijgt, aangezien het spel niet bijzonder veel is verkocht, wat zelfs tot de sluiting van ontwikkelaar Junction Point heeft geleid.

De review van Disney Epic Mickey 2: The Power of Two voor de PlayStation 3, die door Alex geschreven is, kan je hier lezen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?