Disintegration

  • Ontwikkelaar V1 Interactive
  • Eerste releasedatum 16 juni 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First Person Shooter, Strategie
  • Gameliner score

Disintegration krijgt er drie multiplayer-modi bij

De nieuwe shooter Disintegration wordt volgende maand uitgebracht. Al eerder is het verhaal en de releasedatum van Disintegration onthuld, maar nu weten we ook meer over de multiplayer-modi.

Xbox heeft vandaag een trailer gedeeld met gameplay waarin de multiplayer-modi van Disintegration worden uitgelegd. Er zijn drie multiplayer-modi beschikbaar in de game waarin je met je team tegen vijf andere teams strijdt. Het gaat om de modi Zone Control, Collector en Retrieval. In Zone Control concurreren vijf teams tegen elkaar om gebieden op de kaart te veroveren en te behouden. Je missie is geslaagd wanneer vijandige teams je hier niet van kunnen weerhouden. In Collector strijden teams tegen elkaar voor één doel; het verzamelen van 'brain cans'. In een tijdsbestek moet je als team zoveel mogelijk punten scoren van brain cans die je verkrijgt van drie verschillende bronnen. In Retrieval zijn teams opgesplitst in aanvallende en verdedigende teams, waarbij de aanvallers cores moeten verkrijgen van spawn points en deze afgeven bij drop points die weer verdedigd moeten worden.

Disintegration is beschikbaar vanaf 16 juni 2020 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON Xbox

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?