Disgaea ontwikkelaar kiest voor PlayStation 3

De Japanse ontwikkelaar, Nippon Ichi, bekend door de Disgaea serie, heeft besloten meer de focus te leggen op de PlayStation 3. Wegens de slechte omzet van vorig jaar heeft het bedrijf besloten om wat veranderingen te maken. Zo zullen ze hun succesvolle serie Disgaea voortzetten, die tot heden al 1,6 miljoen exemplaren heeft verkocht.

Hiernaast zal Nippon Ichi zich meer focussen op de PlayStation 3. Mede dankzij de potentiële groei van de verkoopcijfers, vooral op de Noord-Amerikaanse markt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?