Disgaea 2 komt eindelijk naar PlayStation Portable

Disgaea 2: Cursed Memories is al weer enige tijd verkrijgbaar voor de PlayStation 2. De game kwam in begin 2006 uit en zal nu net als het eerste deel ook verschijnen voor de PlayStation Portable. Het is echter nog niet bekend of dit deel ook in Europa zal uitkomen. In Japan zal Cursed Memories in elk geval pas op 26 maart 2009 in de winkels liggen, dus mocht de game naar Europa komen dan zal dat nog even gaan duren.

De game zal wel een stuk uitgebreider zijn in vergelijking tot de PlayStation 2 versie. Je hebt bijvoorbeeld meer verschillende wapens en spreuken die je kunt gebruiken. Er komt zelfs een geheel nieuw hoofdstuk waarbij je twee geheel nieuwe klassen kunt selecteren. Ook bevat de game een paar technische verbeteringen, zoals de cameravoering.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?