Discord Store bèta is nu live

Geplaatst:
Aangepast: 17 oktober 2018 14:48

In Discord's blog werd vandaag bekendgemaakt dat de wereldwijde bèta van Discord Store live is gegaan. Het communicatieplatform heeft hiermee nu ook een eigen game store en game library.

In het hoofdmenu van Discord is vanaf nu een store-knop te vinden. In deze digitale winkel kunnen gebruikers verschillende games met hun creditcard of Paypal acocunt aanschaffen. Tevens heeft de store een speciale Nitro-library. Dit zijn games die gratis te spelen zijn zolang je een Nitro-abonnement hebt. Een Nitro-abonnement kost $9,99 per maand en geeft je toegang tot een groeiende library aan games waaronder Darksiders en Rollercoaster Tycoon 2.
Met de lancering van de Store heeft Discord nu ook een ingebouwde game library waarmee je alle games die op je pc staan, ongeacht waar je ze vandaan hebt, kunt opstarten. Switchen tussen verschillende launchers is dus niet meer nodig.

De Discord Store bèta is vanaf nu voor iedereen toegankelijk via de Discord Windowsapplicatie.

Bron: Discord Blog
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord