DiRT 5
  • ONTWIKKELAAR Codemasters
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 november 2020
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

DiRT 5 uitgesteld voor een week

Het uitstellen van games is geen nieuws meer. DiRT 5 is dit keer aan de beurt en verschijnt een week later dan gepland.

De rally-game DiRT 5 had eigenlijk op 9 oktober uitgebracht moeten worden. Via Twitter laat ontwikkelaar Codemasters weten dat de game is uitgesteld naar 16 oktober. Degenen die een Amplified Edition van de game bezitten, kunnen op 13 oktober aan de slag gaan met DiRT 5. Zij hebben hiermee drie dagen eerder toegang tot de game. De reden voor het uitstel is terzijde gelaten.

DiRT 5 wordt uitgebracht op 16 oktober voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en next-gen consoles. De game beschikt over verschillende modi en ondersteunt zowel online multiplayer als lokale multiplayer via splitscreen.

BRON DiRT

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?