DiRT 4
  • ONTWIKKELAAR Codemasters
  • EERSTE RELEASEDATUM 9 juni 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

DiRT 4 mogelijk ook naar de Nintendo Switch

De racegame DiRT 4 komt mogelijk ook naar de Nintendo Switch. Gisteren kondigde Codemasters aan dat we DiRT 4 binnenkort kunnen verwachten voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Vandaag laat de uitgever weten dat een Nintendo Switch-versie ook zeker mogelijk is.

Volgens Senior Games Designer, Darren Hayward, komt DiRT 4 later misschien ook naar de Nintendo Switch. De game komt sowieso niet gelijk op de dag van lancering uit voor Nintendo's nieuwste console, maar dit wil niet zeggen dat een Switch-versie onmogelijk is.

onbekend

DiRT 4 komt in juni 2017 naar de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?