DiRT 3
  • ONTWIKKELAAR Codemasters
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 mei 2011
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

DiRT 3 ontwikkeling in volle gang

"DiRT 3 is in de maak", dat is wat Codemasters zegt. We kennen de Colin McRae DiRT serie al sinds 2007 toen het eerste deel uit kwam. Sindsdien is er een hoop veranderd en dat zal ook dit keer weer het geval zijn. Zo zegt Codemasters dat ze wat snufjes uit de game 'Formule 1 2010' zullen overnemen. Wat voor snufjes precies is nog niet bekend, maar dat ze er komen is zeker! Het zou immers geen echte Codie's game zijn, zo zeggen ze zelf...

Volgens Codemasters manager Edward Newby-Robson wordt er gebruik gemaakt van de EGO-Engine. Dezelfde engine werd ook gebruikt in 'Operation Flashpoint: Dragon Rising' en DiRT 2. Je kan er wel vanuit gaan dat er een verbeterde versie wordt gebruikt, en Codemasters kennende zal dat ook wel het geval zijn.

Wachten is nu op de datum wanneer we met DiRT 3 aan de slag kunnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?