DiRT 3

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 25 mei 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

DiRT 3 komt met Complete Edition

Het is alweer een tijdje terug dat DiRT 3, uitgegeven en ontwikkeld door Codemasters, uitgegeven.

Zojuist heeft Codemasters aangegeven dat ze met een speciale editie komen van DiRT 3. De speciale editie zal verschijnen inclusief alle downloadbare content. De downloadbare content bevat onder andere nieuwe tracks en auto's voor in de game.

DiRT 3: Special Edition verschijnt in februari van dit jaar voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?