DiRT 3
  • ONTWIKKELAAR Codemasters
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 mei 2011
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

DiRT 3 in de maak

Goed nieuws voor de Colin McRae fans onder ons, want DiRT 3 is in ontwikkeling. Codemasters heeft zelf nog niets bevestigd, maar in een interview wordt hier wel naar gewezen.

Het interview zelf werd gehouden tussen IGN en een designer van de nieuwe F1 2010 game. In een reactie over de weersomstandigheden in de aankomende Formule 1 game wordt het volgende gezegd:

One of the added benefits is that the weather system we've developed will now become part of the EGO engine so it can feed into all of our future projects such as DiRT 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?