DiRT 3

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 25 mei 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

DiRT 3 DLC's aangekondigd

Nog twee dagen te gaan en DiRT 3 ligt in de winkels. De DLC's zijn inmiddels bekendgemaakt.

Op PS3Trophies kunnen we zien dat er 4 DLC's in aantocht zijn:

Mud and Guts car pack
Power and Glory car pack
Monte Carlo track pack
The X Games Asia track pack

Bij elke DLC zitten vier trophies, nieuwe auto's en een hoop nieuwe tracks om op te racen. Codemasters heeft nog geen releasedata's of prijzen bekendgemaakt van de DLC's. Meerdere informatie zal nog volgen.

DiRT 2 kreeg geen enkele downloadable content. Een gemiste kans voor Codemasters. Blijkbaar hebben ze dit zelf ook gezien. Bij DiRT 3 gaan ze dan ook niet voor één, maar voor vier DLC's.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?